ThinkBick logo

Hulpbehoevenden helpen aan een baan, dat is het doel. ThinkBick is een lokaal georiënteerde organisatie in de omgeving van Den Haag die dit waarmaakt. Een uitzendbureau dat na het plaatsten de Bickels ook begeleidt en coacht tijdens de baan.

Door middel van leerwerktrajecten biedt ThinkBick jongeren een mooie toekomst als vakkracht. Maar ook 50+ers, Wajongeren en LVB’ers, iedereen is welkom. Tijdens dit proces voeren ze veel gesprekken en proberen ze een passie te ontdekken, ieder persoon is immers anders.

strategie

Spot jouw toekomstige baan

De persoonlijke voorkeur van de opdrachtgever was duidelijk: de zon moest een aanwezige rol spelen, vanwege een bijzonder persoonlijk verhaal.

Deze zon is verwerkt in de stip achter het logo. Deze stip hebben we vervolgens gelinkt aan het spotten van nieuwe mogelijkheden. De spot komt terug in het beeldmateriaal van ThinkBick. Het benadrukt aspecten in het beeldmateriaal en tegelijkertijd brengt het samenhang tussen het logo en de beelden.

mockup-thinkbick

ontwerp

Eenvoud met een veelzijdige betekenis

Doordat ThinkBick een organisatie is die te werk gaat in de omgeving van Den Haag, hebben we deze Haagse invloeden terug laten komen in het kleurgebruik van het logo. De groene en gele kleur zijn typerend. Ook de typografie is een belangrijk punt. Deze bepaalde typografie wordt veel gebruikt in de omgeving van Den Haag. Deze combinatie maakt dat de huisstijl een diepere betekenis krijgt.

Infographic ThinkBick

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! We zijn telefonisch, via e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Even langskomen doen we ook graag, of kom bij ons langs als je liefhebber bent van goede Italiaanse koffie!