We maken een belevenis van jouw merk

De zintuigen van jouw doelgroep prikkelen, dat is preciés wat wij doen. Merken moeten je raken. Door persoonlijk contact, een gezonde portie eigenwijsheid en een no-nonsense instelling te combineren, zorgen we ervoor dat je jouw doelgroep bereikt!

Sfeerbeeld Studio Rosier
Sfeerbeeld Studio Rosier
Professionaliteit & gezelligheid

Professionaliteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. We zijn een hecht team en kijken niet vies op van een wijntje na werktijd, maar hechten daarentegen ook veel waarde aan een prettige en professionele werksfeer. Dat noemen wij een ideale balans.

Oscar Rosier

De oprichter
Oscar doet eigenlijk van alles en nog wat: strategie ontwikkeling, ontwerp en adviseren vanuit zijn jarenlange ervaring – hij vindt het allemaal leuk. Tegenwoordig probeert hij meer bezig te zijn met het overzien van alle projecten. Dit lukt soms.

Stuur een mail naar Oscar!

Dylan de Graaf

De merkstrateeg
Dylan houdt van het ontwikkelen van een echte beleving voor jouw merk. Ook laat hij graag kritisch van zich horen wanneer hij denkt dat iets beter kan. Inmiddels zijn we dat wel gewend.

Stuur een mail naar Dylan!

Joëlle Meijerink

De visuele conceptontwikkelaar
Joëlle is een soort vertaal machine. Ze zet elk idee met het grootste gemak om in een visueel concept. Ook bewaakt ze met alle nauwkeurigheid of een huisstijl wel consequent wordt toegepast.

Stuur een mail naar Joëlle!

Lisanne Slöetjes

De grafisch vormgever
Lisanne is ook van heel veel markten thuis. Ze draait haar hand niet om voor het uitwerken van concepten tot prachtige communicatiemiddelen. Ook is ze verantwoordelijk voor de bouw van al die leuke websites zoals deze.

Stuur een mail naar Lisanne!

 Eva Lammers     

De content creator
Eva is in staat zich binnen een fractie van een seconde te verplaatsen in elke doelgroep, en content te schrijven die hier naadloos op aansluit. Ze creëert en bewaakt een consistente tone-of-voice waar de doelgroep zich meteen in herkent.

Rachelle Clement

De kantoor manager
Rachelle zorgt ervoor dat er genoeg koffie (of thee, wij veroordelen niet) is voor al die creativiteit. Ook niet geheel onbelangrijk: ze zorgt ervoor dat we allemaal betaald krijgen en dat dit op tijd gebeurt.

Stuur een mail naar Rachelle!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! We zijn telefonisch, via e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Even langskomen doen we ook graag, of kom bij ons langs als je liefhebber bent van goede Italiaanse koffie!