Haaskamp logo

Al sinds 1971 is Hockeyclub de Haaskamp een begrip in de omgeving van Amerongen. De ligging van de hockeyvelden is bijzonder: hockeyvelden in een prachtig natuurgebied tegen de Utrechtse Heuvelrug aan. Het enthousiaste team van trainers en begeleiders werk hard aan een goede opbouw van het spelniveau.

Veel families zijn van jong tot oud actief bij de Haaskamp. Dit maakt betrokkenheid kenmerkend voor de club. Sommige families zijn al ruim 35 jaar lang betrokken, vroeger als speler nu als grootouder langs de lijn. De toename van jonge hazen voorspelt een goede toekomst.

Actiefoto hockey
Groepsoverleg hockey

strategie

Sportiviteit in een notendop

Sportief, fris en toegankelijk. Dit zijn de kernwaarden die de Haaskamp naar voren wilde laten komen. Uit de wijde omgeving komt men elke week terug bij de Haaskamp om te sporten. Een plek waar het draait om gezellig sporten en jezelf in je eigen tempo kunnen ontwikkelen. Deze familieclub was toe aan een nieuwe huisstijl die precies deze kernwaarden naar buiten toe kon communiceren.

Haaskamp logo
Haaskamp logo
Haaskamp logo
Huisstijl handboek Haaskamp

ontwerp

Laat beelden en lijnen spreken

Een van de belangrijkste onderdelen binnen de nieuwe huisstijl van de Haaskamp is sportiviteit. Dit wordt visueel versterkt door het gebruik van diagonale lijnen en tekstvakken. Deze bewegingslijn geeft een dynamisch effect. Dit element kan mooi worden toegepast in combinatie met de fotografie. Dit komt terug in het gebruik van schuine vlakken, gecombineerd met een fris patroon dat de uiting laat bewegen. Ook zitten er kleine transparanties in de elementen wat zorgt voor een open gevoel.

Flyers Haaskamp

uitvoering

Voor iedereen
wat wils

Zoals je misschien kan voorstellen, verspreidt een sportvereniging veel informatie. Omdat de Haaskamp te maken heeft met veel verschillende doelgroepen, in verschillende leeftijden, is het van belang een groot aantal communicatiemiddelen te kunnen gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld flyers ter aankondiging van evenementen, interne communicatiemiddelen zoals instructieboekjes, maar ook stickers, protocollen, buitenreclame en online uitingen.

Logo sticker op hockeystick
Visitekaartje Haaskamp
Pestprotocol vormgeving Haaskamp

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! We zijn telefonisch, via e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Even langskomen doen we ook graag, of kom bij ons langs als je liefhebber bent van goede Italiaanse koffie!