Hoofdstellen voor paarden, met een uniek concept: bij Bridle2Fit stel je je hoofdstel samen uit losse onderdelen. Het uitgangspunt van dit concept is het verkrijgen van de beste pasvorm, gebaseerd op de anatomie van het paard, waarbij het product wat betreft prijs-kwaliteit verhouding voor iedereen toegankelijk is.

Foto van paarden en ruiters
Foto van hoofdstel op paard
Sfeerfoto van paard en ruiter

Strategie

Kwaliteit en degelijkheid

Bij het ontwikkelen van passende anatomische hoofdstellen komt veel onderzoek, wetenschap, ervaring en kennis om de hoek kijken. Dit wil Bridle2Fit dan ook uitstralen. Een Bridle2Fit hoofdstel is geen fashion item: Bridle2Fit is degelijk en straalt kwaliteit uit. No-nonsense en een knipoog naar de natuur staan centraal. Een belangrijk uitgangspunt is hierbij dat de merkuitstraling toegankelijk overkomt. 

Ontwerp

Toegankelijk en no-nonsense

Het logo van Bridle2Fit bevat een specifieke voorkeur van de opdrachtgever: het schildje. Dit logo hebben we gemoderniseerd met behoud van het schildje, maar met een nieuwe interpretatie. Het kleurgebruik straalt het no-nonsense gevoel uit dat Bridle2Fit over wil brengen. De natuurlijke kleuren komen altijd terug in de fotografie, net zoals de diversiteit aan paarden die laten zien dat Bridle2Fit voor iedereen toegankelijk is.

Social media pagina

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! We zijn telefonisch, via e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Even langskomen doen we ook graag, of kom bij ons langs als je liefhebber bent van goede Italiaanse koffie!